Suvun tarinat talteen – sukututkimus keskittyy nyt 1500–1600 -lukuihin

Seuraava sukutapaaminen on 28.-29.7.2018. Merkitse ajankohta jo nyt kalenteriisi. Sukutapaamisen pitopaikka on perinteiseen tapaan Kylpylähotelli Kunnonpaikka Vuorelassa Kuopion läheisyydessä.

Sukututkimus etenee. Mikkeliläinen sukututkija, Suomen historian maisteri Ari Kolehmainen selvittelee Hallikaisten suvun vaiheita 1500–1600 –luvuilla. Tavoitteena on, että Kolehmainen saa tämän sukututkimusosuuden esittelykuntoon vuoden 2018 sukutapaamiseen.

Suvun tarinat talteen. Suvun ihmisten elämänvaiheista ja sattumuksista on koottu tekstiä jo noin 100 liuskaa – ihan mukavia tarinoita ja juttuja oman ajan arkielämästä. Lisää kaivataan. Sinä tunnet lähisukusi vanhimpia. Jututa heitä ja kirjoita tarinat talteen. Juttujen kirjoittamiseen täytyy ehdottomasti olla haastateltavan lupa ja tieto juttujen mahdollisesta julkaisemisesta myöhemmin sukuseuran erikseen päättämällä tavalla. Voit toki kirjoittaa omasta nuoruudestasikin.

Mikäli haluat, että joku kirjoittaisi tarinasi, ota yhteyttä. Järjestetään jutuille kirjoittaja.

Suosittele sukuseuran jäsenyyttä nuoremmalle sukupolvelle! Jotta Hallikaisten sukuseura pysyisi virkeänä ja elinvoimaisena, tarvitaan jäseniksi lisää nuoremman sukupolven edustajia. Suosittele jäsenyyttä. Jäseneksi voi liittyä ilmoittamalla oman nimensä ja osoitteensa sukuseuran sihteerille joko puhelimitse (050 407 5537) tai sähköpostilla (ks. yhteystiedot)

Sukuseuralle on avattu Facebook-sivut. https://www.facebook.com/hallikaistensukuseura/

Käy tykkäämässä, kommentoimassa tai seuraa sivuilta sukuseuran toimintaa. Välitä viestiä sukulaisille Facebook-sivuista, näin toivomme saatavan lisää nuorempaa sukupolvea sukuseuran piiriin.

Jatkossa sukuseuran posti sähköpostitse? Mikäli haluat jatkossa sukuseuran postin sähköpostiisi, ilmoita siitä sihteerille. Laita viestiin nimesi lisäksi myös osoitteesi, jotta posti voidaan kohdentaa oikealle henkilölle.

Yhteydenottoasi ja suvun tarinoita odotellen!

Jouni Pentinpoika Hallikainen

Puheenjohtaja

Vastaa