Vuoden 2024 sukutapaaminen

Seuraavan sukutapaamisen ajakohta on la 27.7.– su 28.7.2024. Merkitse ajankohta jo nyt kalenteriisi. Tapaamispaikka on pääkaupunkiseudun lähiympäristössä. Paikka ilmoitetaan myöhemmin.

Lauantain ohjelmassa on mm. sukututkimuksen tuoreimmat tutkimustulokset ja mukavaa seurustelua ja kuulumisten vaihtamista sukulaisten kesken. Sunnuntain tutustutaan lähiseudun mielenkiintoisiin nähtävyyksiin.

Sukuseuran jäsenmaksun maksaneet saavat lähipäivinä jäsenkirjeen ja tämän vuoden jäsenmaksulaskun. Mikäli et saa kirjettä, jäsenmaksun maksamiseen tarvittavat tiedot löydät Yhteystiedot -sivulta.

Suosittelen lämpimästi kustannusten ja ympäristön säästämiseksi, että tilaan jäsenkirjeesi jatkossa sähköpostiisi. Ilmoita sähköpostiosoitteesi sukuseuran sihteerille.

Sukuseuran tuotteita – vaikka lahjaksi

Myytävät tuotteet: Sukukirja Kaavin Hallikaiset 1680 – 2011, Semmonen törräys Hallikaisten tarinoita ja Sukuviiri. Lisätietoja ja tilausohjeet löydät täältä.

Muistathan, että sukuseuralla on myös Facebook-sivut. Käy tykkäämässä ja kerro myös sukulaisille. https://www.facebook.com/hallikaistensukuseura/

Hyvää alkavaa kesää!

Jouni Pentinpoika Hallikainen

Puheenjohtaja

Vastaa