Hallitus tiedottaa

Hallikaisten sukukirjasta on otettu uusi laajennettu painos v. 2012.

Siihen sisältyy myös Maija Jarvan tutkimus Tervolan Hallikaisista. Kirjaa voi tilata Ritva Hotilta hintaan 30 euroa kappale (+ toimituskulut). Ritvan tiedot löydät yhteystiedoista.

Toivomme että suvun jäsenet ilmoittaisivat Ritva Hotille perheissä toisen painoksen jälkeen jo tapahtuneet ja jatkossa tapahtuvat muutokset: tiedot syntyneistä, avioitumiset ja erot, kuolintiedot yms. Sama toivomus koskee luonnollisesti vanhempiakin tietoja, jotka ovat jääneet pois 2. painoksesta.

Mahdolliset korjaukset

Tähän mennessä sukujulkaisussa havaitut virheet on korjattu. Mikäli huomaat sukukirjassa oman lähisukusi tiedoissa virheitä tai puutteita, ilmoita niistä sukututkijalle.

Suvun nettisivuja päivittää Jarmo Hallikainen (GSM 040 535 8927 tai sähköposti: etunimi.sukunimi[at]gmail.com). Ota häneen yhteyttä, jos olet kiinnostunut toimittamaan valokuvia tai muuta sukumateriaalia näille sivuille.

Jos osoitteesi muuttuu, ilmoita siitä sihteerille. Tiedon voit toimittaa sähköpostin kautta tai kirjeitse osoitteeseen:
Ritva Hotti, Parolantie 14 as. 19, 13130 Hämeenlinna
(etunimi.sukunimi[at]pp.inet.fi).

Mikäli haluat sukupostisi sähköpostin välityksellä, ilmoita sähköpostiosoitteesi sihteerille. Merkitse siihen mukaan myös katuosoitteesi. Tämä siksi, että samannimisiä henkilöitä on useita ja näin posti voidaan kohdentaa oikealle henkilölle.