Sukutapaaminen 24.-25.7. 2021 Oulussa

• Paikka: Finlandia Hotel Airport Oulu, Vihiluoto 10, Kempele
  • Ilmoittautuminen ja tulokahvi la 24.7. klo 11-13
  • klo 13.00-15.30 Tapahtuman avaus, Hallikaisten suvun vaiheet 1500-1600 -luvuilla, Tervolan Hallikaisten asutushistoria, Kaavin Hallikaisten tarinoita -julkaisun julkistaminen
  • la 24.7. klo 16.00 Sukuseuran sääntömääräinen kokous. Sääntömääräiset asiat
  • su 25.7. tutustuminen Turkansaaren ulkoilmamuseoon. Kelloaika ilmoitetaan lauantaina 24.7. tapaamisen yhteydessä.

La 24.7. päivällinen omakustanteisena klo 17.00 (hinta 18,-)

Lisätietoja antaa ja ilmoittautumisia vastaanottaa sukuseuran sihteeri. Ilmoittautuessasi anna seuraavat tiedot: nimi, henkilömäärä, osallistutko tulokahville, osallistutko päivälliselle (ja mahdolliset ruoka-allergiat ja rajoitukset Erikoiruokavalio nostaa päivällisen hintaa 5,-), ennakkotilaus Sukuseuran tarinat -julkaisusta. Julkaisun (166 sivua) hinta jäsenmaksun maksaneille sukuseuran jäsenille 10,- ja muille 20,-.

Sitovat ilmoittautumiset sukuseuran sihteerille ja huonevaraukset 21.6. mennessä. Majoitusvaraukset suoraan hotelliin http://www.airporthotel.fi puh. 08 – 5145 100. Majoitusta varatessasi mainitse: ”Hallikaisten sukukokous”.

Vanhojen asiakirjojen pohjalta on tehty tutkimus Hallikaisten suvun varhaisista vaiheista 1500–1600-luvulta ja tähän kuuluva sukuhaarojen yhdistäminen toisiinsa esitellään sukutapaamisen yhteydessä.

Sukuhaarojen yhdistämistä varhaisten vaiheiden selvittämistä auttaa Hallikaisten suvun DNA:sta otettava tarkempi lisätesti BigY 700. Se tarkentaa Hallikaisten paikkaa ns. sukujen kartalla, jolloin Hallikaisten asutushistorian vaiheet selkenevät. Tämä lisätesti on teetetty aiemmin otetuista Hallikaisten DNA-näytteistä.

Muista maksaa tämän vuoden jäsenmaksu

Sukuseuran jäsenmaksun säännöllisesti maksaneille on lähtenyt tämän vuoden jäsenmaksulasku. Eräpäivä on 31.5. Muista suositella sukuseuran jäsenyyttä myös niille sukulaisille, jotka eivät vielä ole seuran jäseniä. Jäsenmaksun suuruus on pariskunnalta 20 euroa ja henkilöjäseneltä 15 euroa. Tilitiedot löytyvä Yhteystiedot kohtasta.

Tavataan Oulussa!

Jouni Pentinpoika Hallikainen