Seuraava sukutapaaminen 2021 Oulussa

Sukuseuran hallitus valmistautuu jo vuoden 2021 sukutapaamiseen. Seuraava sukutapaaminen järjestetään Oulussa la-su 24–25.7.2021.

Ajankohta on hyvä merkitä jo nyt kalenteriin. Tavataan runsain joukoin. Tarkempi paikka ja ohjelma julkaistaan keväällä 2021.

Vanhojen asiakirjojen pohjalta tekeillä oleva tutkimus Hallikaisten suvun varhaisista vaiheista 1500–1600-luvulta ja tähän kuuluva sukuhaarojen yhdistäminen toisiinsa valmistuvat näillä näkymin siihen mennessä ja tulokset esitellään sukutapaamisen yhteydessä.

Sukuhaarojen yhdistämistä varhaisten vaiheiden selvittämistä auttaa Hallikaisten suvun DNA:sta otettava tarkempi lisätesti BigY 700. Se tarkentaa Hallikaisten paikkaa ns. sukujen kartalla, jolloin Hallikaisten asutushistorian vaiheet selkenevät. Tämä lisätesti teetetään jo aiemmin otetuista Hallikaisten DNA-näytteistä.

Suvun tarinat talteen?

Suvun tarinoita on saatu talteen hieman yli 130 sivua. Viimeisen vuoden aikana tältä osin on ollut hiljaista. Tarinoita tarvitaan lisää! Kesällä kannattaa jututtaa mummoja, ukkeja, setiä ja tätejä ja kirjoittaa heidän tarinansa talteen.

Muista maksaa tämän vuoden jäsenmaksu

Sukuseuran jäsenmaksun säännöllisesti maksaneille on lähtenyt tämän vuoden jäsenmaksulasku. Eräpäivä on 29.5. Muista suositella sukuseuran jäsenyyttä myös niille sukulaisille, jotka eivät vielä ole seuran jäseniä. Jäsenmaksun suuruus on pariskunnalta 20 euroa ja henkilöjäseneltä 15 euroa. Tilitiedot löytyvä Yheystiedot kohtasta.

Hyvää kesää!

Jouni Pentinpoika Hallikainen